Veel gestelde vragen

Is iedereen welkom?

Iedereen die zin heeft om te dansen, jongens zowel als meisjes, jong zowel als oud, is welkom. Dansen kan vanaf 4 jaar, en zolang je lichaam het je toelaat.

Hoe weet ik welke les best bij mij past?

Anouchka Balsing en de leraren zullen samen met u bekijken welke lessen het best bij uw interesse en niveau passen. U kunt dit in de school zelf vragen, bellen of mail. Contacteer ons.

Hoe en wanneer kan ik me inschrijven?

- Inschrijven kan in de school zelf, tijdens de lesuren, vanaf de eerste week van september, of via mail. Wie via mail inschrijft, kan dit al tijdens de aan het schooljaar voorafgaande zomervakantie doen.
- Onze school streeft er al jaren naar om lessen van een zo hoog mogelijk niveau aan te bieden. Om er zeker van te zijn dat we elke leerling onze volle aandacht kunnen geven, hebben wij beslist om het aantal leerlingen per klas te beperken. We raden u dan ook aan om zo snel mogelijk in te schrijven.

Wanneer starten de lessen?

Alle danslessen gaan van start in september, bij het begin van het schooljaar. Instappen op een ander moment is enkel mogelijk na voorafgaand overleg met Anouchka Balsing.

Hoeveel kosten de lessen?

- Voor meer informatie over de prijs van de lessen kunt u ons contacteren. De lessen kunnen per schooljaar of per 3 maanden betaald worden. Voor een losse les betaalt u voor de aanvang van de les €12.
- Indien een leerling één of meerdere lessen mist, is er geen terugbetaling van het lidgeld.

Hoe betaal ik de lessen?

- Om tijdverlies tijdens de lessen te vermijden, stellen wij het bijzonder op prijs mocht u uw betaling via bankoverschrijving doen. Vermeld in de mededeling duidelijk de naam van het kind(eren) en de les(sen) die gevolgd wordt/worden.
- Personen waarvan wij geen tijdige betaling ontvangen, kunnen wij helaas niet toelaten tot de lessen. In dat geval zal u gevraagd worden om te betalen per losse les (€ 12) tot we uw betaling ontvangen.

Kan ik een proefles komen volgen?

Zeker. Voor niet-leden kost dit €12. Bij een definitieve inschrijving wordt dit bedrag afgetrokken van uw lidgeld. Voor leden is een proefles gratis, tenzij het een les Zumba betreft, waar ook leden gevraagd worden om €12 te betalen voor een proefles.

Wat doe ik aan?

- Alle leerlingen moeten gepaste kleding dragen in de les. Bij kleuterdans, jazz dance, modern jazz en in de klassieke lessen dragen leerlingen een uniform dat via de school kan worden aangekocht. Voor de andere lessen wordt verwacht dat leerlingen verschijnen in comfortabele danskleding waarin goed kan worden bewogen.
- Alle leerlingen moeten echte dansschoenen dragen. De schoenen voor kleuterdans, klassiek ballet en jazzballet kunnen via de school worden aangekocht. In de lessen streetdance en zumba mogen leerlingen sportschoenen dragen. We vragen wel om deze alleen binnenshuis, en niet op straat te dragen.
- Leerlingen mogen geen uurwerken of juwelen dragen tijdens de les.
- Haren dienen netjes bij elkaar te worden gehouden.
- Snoep en kauwgom zijn verboden.

Hebt u nog een andere vraag? Contacteer ons. We helpen u graag verder.