Het team

Anouchka Balsing

Anouchka Balsing

Docent Klassiek en Jazz Ballet

Anouchka ontfermt zich over kinderen van 10 tot 12 jaar bij klassiek en jazz ballet en zal regelmatig vervangen bij afwezigheid van onze leraren.

Laura Dierckx

Laura Dierckx

Docent Klassiek Ballet, Jazz Dance, Latin Jazz en Zumba

Laura danst sinds haar vierde. Op haar twaalfde deed ze auditie voor de Koninklijke Balletschool van Antwerpen, waar ze zes jaar later met onderscheiding afstudeerde. Daarnaast volgt Laura al sinds haar dertiende lessen Ballroom & Latin. Ondanks haar jonge leeftijd werd ze al snel geselecteerd om met het Belgische Latin-team deel te nemen aan het Europees en Wereldkampioenschap Latin Formatiedansen. Ondertussen legt Laura zich met succes toe op wedstrijddansen met een partner. In 2009 haalde Laura ook nog de diploma's Zumba Instructor Basic 1 & Basic 2.

Chanel Selleslach

Chanel Selleslach

Docent Klassiek, Jeugd-Jazz, Kleuterdans en Pilates

Chanel Selleslach begon haar dansopleiding aan Dé Kunsthumaniora. Ze studeerde verder aan de hogeschool voor kunsten Codarts in Rotterdam en behaalde haar bachelor en lerarendiploma aan het Conservatorium Antwerpen. Ze werkte met verschillende choreografen samen en danste met de Akram Khan Dance Company de openingceremonie van de Olympische spelen in Londen. Daarnaast heeft ze haar eigen dansgezelschap Nono C. In haar danslessen legt zij het accent op techniek, creativiteit en de beleving van de danser.